Danes smo pospremili na zadnjo pot bivšo ravnateljico, gospo Angelo Novak. Ozrimo se nazaj na njeno bogato življenje in izjemno dediščino, ki jo je pustila za sabo.
Gospa Angela je bila srce naše šole. V svojem poučevanju in ravnateljevanju je izkazovala neizmerno predanost in strast do izobraževanja. Njena vizija, njena energija in njena vztrajnost so nas vse navdihovale. Vedno je stremela k najboljšemu za naše učence in skrbela, da so se počutili varne, sprejete in spodbujene.
Njeno vodstvo je bilo izjemno. Sposobna je bila združiti učitelje, starše in učence v skupnost, kjer je bil vsak posameznik cenjen in spoštovan. Z njenim vodenjem je naša šola postala središče učenja, inovacij in kulture.
Gospa Angela je bila tudi prava mentorica. Vedno je našla čas, da prisluhne in podpre svoje sodelavce ter učitelje. Njeno modro svetovanje nam je pomagalo rasti tako poklicno kot osebno. Njen optimizem in vztrajnost sta nas spodbujala, da smo si prizadevali biti najboljši, kot smo lahko bili.
Poleg svojega vodstvenega dela je gospa Angela tudi neprecenljivo prispevala k lokalni skupnosti. Bila je navdih za mnoge, ki so se srečali z njo. Njena vnema za izboljšanje kakovosti izobraževanja je imela daljnosežen vpliv na življenja mnogih mladih ljudi.
Hvaležni smo za vse, kar je naredila za našo šolo in za nas. Njen prispevek bo ostal nepozaben. V naših srcih bo živela kot vzor in navdih.
Gospa Angela, počivajte v miru.

Ravnateljica Sonja Čerpnjak